Nika

Bila sem prijetno presenčna nad srčnostjo Lejle in njeno dobrodušnostjo. Pogovor z njo in branje iz kart je bilo zelo prijetno, zaenkrat se je še vse uresničilo. Priporočam!

Anja

Nikoli nisem verjela v te stvari. K Lejli sem prišla po priporočil prijateljice in sem bila šokirana, ker me je takoj “prebrala”. Zadela je vse moje lastnosti. Super, definitivno se še kdaj vrnem.

Matej

Meni je Lejla pomagala prebroditi boleč razhod z mojo dolgoletno partnerko. S pogovorom in branjem iz tarot kart sem zopet postal tisti pravi jaz. Top!

Jerneja

Bila sem na robu psihičnega zloma. Nisem mogla spati, bila sem brez volje in energije, preprosto nisem več videla smisla v življenju. Po terapiji s svincem se je stanje začelo izboljševati, postopoma se mi je začel izboljševati spanec, moje razmišljanje ni bilo več tako črnogledo, moje razpoloženje je sčasoma začelo postajati vedno boljše in v…

Klemen

Definitivno najboljša vedeževalka ne samo na Brezovici ampak tudi daleč naokoli. Zelo močno sem si želel dobiti službo. Po čiščenju s svincem sem začel pozitivno razmišljati in pridobil na samozavesti kar mi je pomagalo pri intervjujih za službo in ko sem najmanj pričakoval sem prejel ponudbo za mojo sanjsko službo.

Mateja

Bila sem v ljubezenskem trikotniku in sem bila popolnoma na koncu z živci. Po čiščenju s svincem so se mi razbistrile misli, kar mi je pomagalo pri odločitvi, da sem naposled izbrala pravo odločitev in s tem posledično obdržala svojo družino in svojega moža.